Logo leading Transformations

Leiderschapscoaching

Een leiderschapscoach die met je mee loopt,
jou een spiegel voorhoudt,
waardoor de authentieke leider in jou
zich verder ontwikkelt.

Ontwikkel een authentieke en effectieve leiderschapsstijl

In een wereld van constante verandering is het ontwikkelen van een authentieke en natuurlijke leiderschapsstijl essentieel. Ontdek jouw unieke ‘flow’ en hoe deze je kan ondersteunen in zowel je professionele als persoonlijke groei. Leer je over te geven aan de natuurlijke stromen van het leven en transformatie, en creëer een betekenisvolle impact met jouw leiderschap. Leer hoe je de krachten van onderstromen kunt benutten naar duurzaam succes, voor jezelf, je teams en je organisatie.

Wanneer is leiderschapscoaching de juiste keuze?

Leiderschapscoaching leert jou op een natuurlijke wijze open te staan en mee te bewegen met alles wat op je pad komt. We begeleiden je in het leven in synchroniciteit met je omgeving, waardoor je leven en werk niet alleen betekenisvoller, maar ook moeitelozer worden.

Omarm de verandering die je voor ogen hebt en maak nu een afspraak. Ontdek hoe je, door te leven en leiden in harmonie met de natuurlijke stromen, een diepgaande en positieve impact kunt maken met jouw authentiek leiderschap.

Reviews

Wees de verandering die je voor ogen hebt

Mogelijke thema's bij leiderschapscoaching:

Ontwikkelen van passie en zingeving

Heb je het gevoel dat de vonk in je leiderschapsrol is gedoofd? Echt leiderschap vraagt moed om volledig tot uiting te komen. Doorgaan zonder passie kan uitputtend zijn, en je zult misschien afvragen of je dit volhoudt tot aan je pensioen. Stel je eens voor hoe het zou zijn om elke dag met passie en energie naar je werk te gaan, leiding te geven vanuit je hart en een diepe zin van betekenis te vinden in je werk. Dit is niet alleen verrijkend voor jou, maar ook voor de mensen om je heen en uiteindelijk voor de planeet.

Als je bereid bent om jezelf te transformeren en je ware passie te herontdekken, kan ik je begeleiden op deze reis naar authentiek en betekenisvol leiderschap.

Leren omgaan met stress en emoties

Word je geconfronteerd met stress op het werk? Leidinggeven brengt uitdagingen met zich mee: niet alles gaat zoals gepland, en de verantwoordelijkheden zijn vaak groot. Het anticiperen op risico's en het nemen van passende maatregelen kan soms leiden tot gevoelens van angst, zorgen, irritatie en zelfs burn-out.

Het is essentieel om te leren hoe je effectief omgaat met deze minder aangename aspecten van leiderschap. Ik help je vaardigheden te ontwikkelen die je in staat stellen om deze emoties te beheren en toch koers te houden op wat voor jou echt belangrijk is.

Samen zullen we werken aan het versterken van jouw veerkracht en het vinden van een balans die jou in staat stelt om een bekwame en empathische leider te blijven, zelfs onder druk.

Van idealen naar betekenisvolle resultaten

Als ambitieuze leider heb je waarschijnlijk een visie vol idealen en streef je naar succesvolle resultaten. Het is vaak uitdagend om anderen mee te krijgen en hen tot actie te bewegen. Voel je je soms eenzaam omdat je het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt of dat je te ver voorop loopt?

In deze tijd van toenemende uitdagingen, zoals klimaatverandering, geopolitieke spanningen, burn-out en polarisatie, is het essentieel om positief en realistisch te blijven. Hoe ga je om met deze 'donkere wolken' en blijf je toch betekenisvolle resultaten boeken? Het antwoord ligt in het ontwikkelen van authentiek en natuurlijk leiderschap.

In onze coachingssessies zullen we verkennen hoe je jouw organisatie kunt inspireren en betrekken bij jouw visie. Samen zullen we strategieën ontwikkelen om jouw mensen te motiveren en te ondersteunen, rekening houdend met hun behoeften en zorgen. Tegelijk blijf je als leider effectief navigeren door de huidige uitdagingen van de toekomst, terwijl je trouw blijft aan je visie en werkt aan het realiseren van betekenisvolle en duurzame resultaten.

Succes van buiten, onzeker van binnen

Heb je als leider het gevoel dat je naar buiten toe succesvol overkomt, maar intern worstel je met onzekerheden? Pieker je vaak over je prestaties en beslissingen? Dit is een veelvoorkomend gevoel onder leiders. Het is volkomen menselijk om dergelijke twijfels te ervaren, maar vaak is het moeilijk om hierover te spreken binnen je organisatie. Authentiek en kwetsbaar zijn als leider vergt veel moed.

Stel je voor hoe waardevol het zou zijn om met een coach te werken die een veilige ruimte biedt voor open gesprekken. Misschien ontdek je dat je vastzit in een patroon waardoor je in cirkels draait: hard werken en je best doen, maar toch niet vooruitkomen. Samen gaan we werken aan een manier om hier anders mee om te gaan. Het helpt je niet alleen je innerlijke onzekerheden aan te pakken, maar maakt je ook een betere leider. Samen streven we ernaar vaardigheden te ontwikkelen en doelen te realiseren die echt betekenisvol zijn voor je organisatie, je team en voor jou persoonlijk.

Wil je weten hoe leiderschapscoaching jou kan helpen?

Evenwichtig leven en werken

Loskomen van verwachtingen van anderen

Vaak maken we ons druk over dingen buiten onszelf. Omdat mensen van nature willen voldoen aan verwachtingen van anderen. Op zich is daar nog niets mis mee. Tenzij dit ten koste gaat van jezelf.

Kies voor jezelf. Doe wat voor jou echt belangrijk is. Zodat je  van waardevolle betekenis bent voor anderen, je dierbaren en in je werk.

Volg je hart, denk niet aan geld
Wees niet bang om te verliezen
't Gaat om passie en zingeving

Nieuwe persoonlijke vaardigheden leren

In de coaching leer je nieuwe vaardigheden die in je dagelijkse werk en leven van grote waarde zijn. Denk hierbij aan: inspireren, motiveren, profileren, luisteren & beïnvloeden, ontspannen werken, grenzen stellen, omgaan met stress. Deze leer je op een natuurlijke  ervaringsgerichte manier.

leiderschapscoaching surfen op de onderstromen

Ontspannen surfen met de onderstromen

Heb je last van stress en gepieker. Of spelen er bij jou moeilijke gevoelens als boosheid, angst en verdriet, dan heeft dat veel invloed op je welzijn. Een vakantie op zijn tijd biedt dan uitkomst. Even er helemaal tussen uit. Maar als je terugkomt, begint het weer.

Hoe zou het zijn dat je je minder laat leiden door je gevoelens en je gepieker. Dat je meer vanuit moeiteloosheid leeft en werkt. Dus niet strijden tegen de golven van gepieker en angsten. Maar ontspannen meesurfen op deze onderstromen in jou. 

Overzicht van enkele coachingstrajecten:

Passie voor leiderschap

In mijn rol als leiderschapscoach ben ik toegewijd aan het begeleiden van individuen naar authentiek en natuurlijk leiderschap. Mijn benadering overstijgt de traditionele focus op gedrag en interactie; het draait om het cultiveren van diepere Zijns-kwaliteiten die de kern vormen van echt leiderschap. Ik begrijp dat leiderschap meer is dan een functie; het is een kwaliteit van zijn, een innerlijke kracht die in ieder van ons schuilt. 

Het is mijn passie om deze innerlijke kracht in jou naar boven te halen en jouw ware leiderschapspotentieel te ontgrendelen. Mijn uiteindelijke doel is om je te helpen dit potentieel om te zetten in gedrag en communicatie die vanaf nu vooral voortkomen uit jouw natuurlijke bronnen van wijsheid, kracht en liefde.

Balans in leiderschap

Mijn aanpak in leiderschapscoaching is zo nu en dan confronterend, maar is altijd gericht op de noodzaak om onderliggende patronen en gewoonten die jou belemmeren, te onthullen en te transformeren. Deze patronen, ooit ontwikkeld uit de beste intenties, kunnen nu onbewuste belemmeringen voor je zijn.

Met compassie, respect en diepgang ondersteun ik je bij het ontdekken en transformeren van deze patronen, zodat je ontwikkelt tot een leider die vanuit het hart leidt, in lijn met ware passie en integriteit.

Transformationeel leiderschap

Onze samenwerking is een reis van persoonlijke transformatie, gericht op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten die zowel jou, je team als je organisatie ten goede komen. Deze benadering is geworteld in mijn overtuiging dat effectief leiderschap zowel diepgaand zelfinzicht vereist als een goed begrip van de dynamieken binnen je zelf en je omgeving. 

Door moderne inzichten te integreren met een diep begrip van menselijke interacties binnen levende systemen, zorg ik ervoor dat jouw leiderschapsontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, betekenisvol is.

logo-leading-transformations-214x75-1-1.png

Contact opnemen

Je bericht is verstuurd. Ik neem snel contact met je op.

Hartelijke groet,
Johan de Kleine

logo-leading-transformations-214x75-1-1.png

Ik wil graag een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek.